duminică, 26 septembrie 2010

GALYON

Unul dintre cele mai scumpe daruri pe care noi oamenii ni le putem face unii altora, este sinceritatea. Dar, deseori fugim de ea ascunzindu-ne sub masca ipocriziei, pentru ca sa ne protejam. Totusi, o inima imperfecta, dar deschisa pretuieste mai mult decit o imagine ideala, dar falsa. Un alt dar pe care noi ni-l putem face unii altora este intelegerea. Dar atunci cind lasam prejudecatile sa se transforme in principiile noastre de viata, nu putem decit sa-i judecam pe cei ce ies din tipar, nicidecum sa-i intelegem.
Ceea ce ne-am mai putea oferi unii altora este increderea. Sufletele noastre isi gasesc echilibrul cind se varsa unele in altele fara zgomot. Mai putem sa ne oferim: iertarea. Nimic nu ne apropie mai tare unul de altul decit o vinovatie iertata. Dar sinceritatea, intelegerea, increderea si iertarea, toate se contopesc in iubire, pentru ca dragostea este cea care da totul fara sa astepte nimic.
Traiectoria iubirii cu cea a sarificiului in mare parte se suprapun, dar finalul este sigur: Fericirea....

Un comentariu:

  1. sinceritatea m-a dus pe mine pe drumul iubirii.
    nu stiu daca azi as fi fost aici,
    daca nu as fi fost sincera...chiar daca uneori intr-un mod brutal, cu impleticiri, intuneric. cel putin in cazul meu mi-a folosit,
    am reusit sa trec PRIN si sa depasesc ceea ce e urat.

    RăspundețiȘtergere